GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-06-2023 10:20

Kooperatif ortakları eğitim hizmetlerinden indirimli yararlanacak

 Kooperatif ortakları eğitim hizmetlerinden indirimli yararlanacak

Denizli’de yıllardır eğitim alanında hizmet veren Seviye Eğitim Kurumları ile Köy-Koop Denizli Birliği arasında indirim protokolü imzalandı. Köy-Koop ortakları ve birinci derece akrabaları liseye hazırlık, üniversiteye hazırlık kurslarından yüzde 18 indirim alacak.

Denizli’de Seviye Eğitim Kurumları ve Köy-Koop Denizli Birliği arasında ortaklarına yönelik indirim anlaşması protokolü imzalandı. Seviye Eğitim Kurumları’ndan Köy-Koop ortakları ve birinci derece yakınlarından liseye veya üniversiteye hazırlık kurslarından yüzde 18 indirim hakkına sahip olacak. Kooperatif binasında Seviye Eğitim Kurumları Kurucusu Şaban Varol ve Köy-Koop Denizli Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, bir araya gelerek indirim protokolünü imzaladı. Protokol töreninde Alaattin Kooperatifi Başkanı Mevlüt Aksoy’da hazır bulundu. Denizli’de yıllardır öğrencinin seviyesine uygun 10 kişilik guruplarda tecrübeli ve yenilikçi kadro ile nitelikli yayınlar, birebir etüt ve tam öğrenme metotlarıyla öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırladıklarını anlatan Seviye Eğitim Kurumları Kurucusu Şaban Varol, “Bugün Köy- Koop yaptığımız görüşmelerle istişarelerde çok güzel bir protokol imzaladık. Yaptığımız protokolün içeriği de kooperatif ortaklarımız veya birinci derece yakınlarından liseye hazırlık veya üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyenler Seviye Eğitim Kurumları tercih etmesi halinde normal ücretin üzerinden yüzde 18 indirim hakkına kavuşacak. Kurumuzda sınavlara hazırlanan öğrencilerimize yönelik farklı bir ders çalışma tekniğiyle başarı izleme, kişiye özel rehberlik, aktif danışmanlık, veli bilgilendirme ve sevgiye dayalı disiplin hizmetlerini de veriyoruz. Bu Köy-Koop ortaklarına özel bir indirim çalışması oldu. Mehmet Varol başkanımıza ilgisi ve teveccühünden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Kooperatif üyeleri için büyük fırsat
İmzalanan indirim protokolüyle kooperatif ortaklarının ve birinci derece yakınlarının eğitimde önemli bir indirime sahip olduklarına dikkat çeken Köy-Koop Denizli Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, “Seviye Eğitim Kurumlarımızla görüşme yaptık. Görüşmemizde güzel şeyler ortaya çıktı. Eğitimde çok iyi anlamda bir indirim protokol imzaladık. Bu protokolle, bizim tüm ortaklarımız, Köy-Koop ortaklarımız ve birinci derece yakınlarından lise ye hazırlık, üniversitelere hazırlık kurslarına katılmak isteyenler Seviye Eğitim Kurumlarını tercih ettiğinde yüzde 18 gibi büyük bir indirime sahip olacaklar. Bana göre eğitim her şeyin önünde gelir. Seviye Eğitim kurumlarını yıllardan beri tanıyoruz. Öğrencilerimize verdikleri kaliteli eğitimle birçok gencimizin hayatı değişti.” dedi.

AdminAdmin