SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2022 22:34   Güncelleme : 06-12-2022 22:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Töreni Düzenlendi!

 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Ayhan Kınden’in yerine MHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan İbrahim Orman görevi teslim alarak yeni yönetim kurulunu belirledi. Orman, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı eski İl Başkanı Ayhan Kınden’e teşekkür plaketi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Töreni Düzenlendi!


MHP UŞAK İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ!
2023 Genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Ayhan Kınden 4 yıldır MHP Uşak İl Başkanlığı’nı üstleniyordu. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni ile İl yönetiminde 4 yıldır görev alan İbrahim Orman resmen MHP Uşak İl Başkanı oldu.
 Bugün MHP Uşak İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine katılım yoğun oldu. MHP İl yönetiminin yanısıra kısa zaman süre içerisinde Merkez İlçe Başkanlığına atanıp, çalışmalarıyla göz dolduran İbrahim Düzenli ve yönetimi Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Muhittin Selçuk Bozkurt ve çok sayıda MHP’li katıldı. 

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILAN DUALARLA BAŞLADI!
 Devir teslim töreni edilen dualarla başladı. Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem İl Başkanı Ayhan Kınden İl Başkanları toplantısında Genel Başkanımızın bizlere tevdi ettiği sözlerle il başkanlarının milletvekilliği aday adaylığı konusunda önleri açılmış oldu. Bende arkadaşlarımızla istişarelerde bulundum ve istifa etmeyi uygun gördük. Bugün itibariyle İbrahim Orman ağabeyimle devir teslim yapıyoruz. Zaten kendisi il yönetim kurulundan ve 4 senedir kendisiyle de birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da partimizin bir neferi olarak teşkilatlarımızın yanında olacağız. Birlikte gelecek sene yapılacak olan seçimlere hazırlanacağız ve Üç Hilali Uşak’ta dalgalandıracağız. Başkanımıza Allah yardımcısı olsun diliyorum. Her daim yanlarındayım. Görev sürem içerisinde benimle birlikte çalışan yönetim kurulu üyelerime ve teşkilatlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Elhamdülillah alnımızın akıyla sancağımızı devir ediyoruz” dedi.
Kınden; "Makamlar, görevler gelir geçer önemli olan davamıza hizmettir. Biz hamdolsun gücümüzü koltuktan almadık tam tersine her zaman davamızın ve liderimizin emrinde olduk. Davamızın emrinde olmaya devam edeceğiz. İbrahim Orman başkanımıza söz veriyorum her türlü emir ve talimatına hazırız” diye konuştu.
Görevi teslim alan İl Başkanı İbrahim Orman ise; “Başkanımızın da ifade ettiği üzere bugün bizim düğün günümüz, mutlu günümüz. Kendisine davamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Parti yöneticileri ve ilçe başkanlarının katılımıyla il başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan İbrahim Orman, bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Orman, “Dava arkadaşlarımızla birlikte bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. 53 yıllık geçmişiyle MHP, Türkiye’nin birleştirici gücü, milli ruhu olmuştur. Arkadaşlarımızla birlikte bilgi ve tecrübelerimizi karar alma mekanizmasına aktarmak için istişareler yaparak ülkemize ve Uşaklılara faydalı hizmetler sunma gayretinde olacağız” dedi.
Konuşmaların ardından İl Başkanlığına atanan İbrahim Orman önceki dönem il başkanı Ayhan Kınden’e bir teşekkür plaketi takdim etti.   Parti binasında düzenlenen devir teslim töreni sonrası MHP İl Başkanlığı’na atanan İbrahim Orman düzenlenen törenle görevine başladı.

 

AdminAdmin