GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-12-2022 22:06   Güncelleme : 06-12-2022 22:31

ZADE HOME YENİLEN YÜZÜ VE YENİ YERİNDE UŞAKLILARIN HİZMETİNDE!

Ünlü markalardan oluşan züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşyaları rahatlıkla bulabileceğiniz Zade Home artık yenilen yüzü ve yeni yerinde Uşaklıların hizmetinde. Başarılı kadın girişimcilerinden Ayşe Gül Filik 3 yıl önce ZADE HOME işletmesini İbrahim Tahtakılıç Caddesinde açmıştı. ZADE HOME artık Uşak İlinin gözde caddelerinden olan Uğur Mumcu Caddesi no 53’de yeni yerinde ve yenilenen yüzü ile yapılan görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

ZADE HOME YENİLEN YÜZÜ VE YENİ YERİNDE UŞAKLILARIN HİZMETİNDE!

Zade Home’nin açılış töreninde Uşak ilinin tanınan ve sevilen simaları bir araya geldi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve yardımcısı Zeynep Ceylaner, Ünlü sanatçılarımızdan Latif Doğan, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Altın Kadeh Bar Restoran işletme sahibi Mehmet Arslan, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın eşi Ayşe Gül Yalım’ın yanısıra bir çok davetli katıldı.

 Zade Home’nin yenilen yüzü ve yeni yerinde ki açılış töreni okunan dualarla başladı. Açılış kurdelesini Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ünlü sanatçı Latif Doğan ve Zade Home işletme sahibi Ayşe Gül Filik ve ailesi tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra ünlü sanatçılarımızdan Latif Doğan ve davetliler Zade Home’yi gezerek alışveriş yaptı. Ayrıca ünlü Sanatçılarımızdan olan Latif Doğan sevenleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Zade Home açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunundu. Zade Home İşletme sahibi başarılı kadın girişimcilerinden olan Ayşe Gül Filik’e ve tüm Uşaklılara hayırlı, uğurlu olsun.

 

AdminAdmin