SİYASET
Giriş Tarihi : 18-05-2026 17:06

Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Ramazan Yavuz Acar’dan 19 Mayıs Mesajı

Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Ramazan Yavuz Acar’dan 19 Mayıs Mesajı

 

 
Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Ramazan Yavuz Acar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Acar, 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek, gençlerin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
“19 Mayıs, Bağımsızlık Ruhunun Simgesidir”
Başkan Ramazan Yavuz Acar açıklamasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin milletin kaderini değiştirdiğini söyledi. 19 Mayıs’ın sadece bir tarih değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük ruhunun yeniden dirilişi olduğunu vurguladı.
“Gençler Geleceğimizin Teminatıdır”
Gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine dikkat çeken Acar, Türkiye’nin yarınlarını inşa edecek olan gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Eğitimden spora, kültürden teknolojiye kadar gençlerin önünün açılmasının ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağını dile getirdi.
Tüm Gençlerin Bayramını Kutladı
Ramazan Yavuz Acar mesajının sonunda başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı.
 
AdminAdmin