SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 09:49

TOKER OTO YIKAMA UŞAK HALKININ HİZMETİNE GİRDİ

TOKER OTO YIKAMA UŞAK HALKININ HİZMETİNE GİRDİ

Uşak’ta her geçen gün artan araç sayısına paralel olarak sektörde hizmet vermeye başlayan işyeri sayılarındaki artış da devam ediyor… İşletmeciliğini Murat Toker’in yaptığı Toker Oto Yıkama Fatih Caddesi Durak Mahallesi Tüccar Sokak ta hizmet vermeye başladı.

Açılışa MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Orman, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız, MHP Milletvekili adayları Ayhan Kınden, Muzaffer Sait Dönmez,çok sayıda davetli katıldı.

Köpüklü iç-dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç-dış temizlik, pasta cila, jant temizliği, zift temizleme ve boya koruma hizmeti verdiklerini belirten Toker Oto Yıkama İşletmesi Murat Toker  “Amacımız en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek. Tecrübeli kadromuz ile hizmet veren işyerimizde oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti veriyoruz” dedi. Toker Oto Yıkama ile araç sahiplerinin artık mükemmel temizliğe kısa zamanda, zahmetsizce ve en ekonomik olarak ulaşılacağını belirten Toker, iç-dış araç temizliğini piyasadan oldukça  ekonomik fiyatlara yaptıklarını dile getirerek “müşterilerimiz iç-dış yıkama taban ve koltuk temizliği, boya koruma, pasta cila ve detaylı iç temizlik ile mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ve ekonomik olarak ulaşacaklar” dedi. Haftanın tüm günleri 08.00 ile 20.00 saatleri arası hizmet verdiklerini ifade eden Murat Toker, aracına önem veren herkesi Toker Oto Yıkama’ya davet etti.

AdminAdmin