Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylara başarılar diledi. Karaca, sınava hazırlanan gençlerin emeklerinin karşılığını almasını temenni etti.
“Emeklerinizin Karşılığını Alacağınıza İnanıyorum”
BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, yayımladığı mesajında uzun süredir KPSS’ye hazırlanan adayların yoğun bir çalışma sürecinden geçtiğine dikkat çekti.
Karaca, sınava girecek tüm adaylara başarı dileklerini ileterek, “Uzun ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından 6 Eylül Pazar günü KPSS’ye girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. Büyük bir emek ve özveriyle hazırlandığınız bu sınavda, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“Gençlerimizin Geleceği Bizim İçin Önemli”
Gençlerin geleceğe dair hedeflerine ulaşmasının ülkenin geleceği açısından da büyük önem taşıdığını belirten Karaca, sınav heyecanı yaşayan adaylara moral ve motivasyon mesajı verdi.
Karaca, adayların sınav sırasında sakin olmaları ve kendilerine güvenmeleri gerektiğini belirterek, tüm öğrencilerin başarıyla sınavlarını tamamlamalarını temenni etti.
Tüm Adaylara Başarı Diledi
Uğur Karaca mesajının sonunda, KPSS’ye girecek tüm adaylara başarı dileklerini yineleyerek, “Rabbim zihin açıklığı versin, emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tüm adaylarımıza başarılar, ailelerine de sabır ve huzur diliyorum. İnşallah her bir kardeşimiz gönlündeki sonuca ulaşır” dedi.


















