EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Vali Dr. Turan Ergün 1. Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Sempozyumu açılışına katıldı

Vali Dr. Turan Ergün 1. Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Sempozyumu açılışına katıldı
Paylaş:

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından organize edilen ve 8 ilden 32 konuşmacının katıldığı 1. Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Sempozyumu Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik konferans salonunda düzenlendi.

Ana teması "Yeşil Diyaliz ve Suyun Korunması” olarak belirlenen sempozyumun açılışında konuşan Vali Dr. Dr. Turan Ergün; kaynakların kullanılmasına alternatiflerin bulunması, kullanılan suyun, enerjinin ve malzemelerin daha verimli ve etkin kullanımının teşvik edilmesi;  yapılan tüm israfların önlenmeye çalışılması, çevreye duyarlı ve çevre dostu uygulamalar konusundaki araştırmaların hizmet sunumunda hem yol göstermesi hem de etkili uygulamalar için zemin oluşturması açısından sempozyumun büyük önem arz ettiğini kaydetti. Vali Dr. Turan Ergün’ün konuşmasının ardından 1. Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Sempozyumu sunumlarına geçildi.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.