GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-04-2024 12:48   Güncelleme : 30-04-2024 12:49

UŞAK'TA EĞİTİMDE DEVRİM BAŞLIYOR

UŞAK'TA EĞİTİMDE DEVRİM BAŞLIYOR

Uşak'ta eğitim sektöründe önemli bir yere sahip olan Başarı Eğitim Kurucusu Melih Uzun, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni düzenlemesi doğrultusunda önemli bir açıklama yaptı. Uzun, Uşak'ta faaliyet gösteren kişisel gelişim, özel öğretim ve benzeri kursların artık Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dönüşüm izni alarak faaliyet gösterebileceğini belirtti. Bu izinle birlikte, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) gibi önemli sınavlara hazırlık kurslarının yasal zeminde hizmet verebileceğini vurguladı.

Uzun, yaptığı açıklamada, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencilerin ayrı katlarda eğitim alabileceklerini, ancak aynı binada lise ve ortaokul öğrencilerinin eğitim alamayacaklarını ifade etti. Bu düzenlemeyle birlikte, öğrencilerin daha verimli ve odaklanmış bir eğitim alabileceğine dikkat çekti. Ortaokul seviyesinde ise aynı binada eğitim verilebileceğini belirterek, öğrencilerin eğitim sürecine devam ederken daha rahat bir ortamda olacaklarını belirtti.
2024-2025 eğitim öğretim döneminin yaklaşmasıyla birlikte öğrenci ve velilerin maddi ve manevi kayıplar yaşamamaları için dönüşümünü tamamlamış resmi kurumlara kayıt yaptırmalarının önemine vurgu yapan Uzun, bu süreçte işbirliği ve hassasiyet beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, kurum olarak öğrenci ve velilere her adımda destek olacaklarını ve eğitim kalitesinden ödün vermeden hizmet sunacaklarını da ekledi.

AdminAdmin